FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Vi tackar för oss inom eNHL & eFIFA.

Sedan sommaren 2021 har David 'xDavidst59' Fröjemark Stolt tävlat i FIFA 22 för oss. Styrelsen har fattat det svåra beslutet att hitta ett nytt hem åt David efter att ha analyserat vår förmåga att hjälpa honom i hans strävan efter framgång. Målet är att flytta David till någon av klubbarna i eAllsvenskan.

Vi har haft ett fantastiskt samarbete med David och vi vill att han ska få det stöd han behöver. Därför har vi valt att hjälpa David att hitta ett nytt hem som prioriterar eFIFA högre. Vi kommer därmed att avsluta vårt engagemang i titeln.

– Lars Andersson, CEO


Vi har nyligen fattat beslutet att även lämna NHL 22. Vi har noterat en brist på seriositet i titeln, vilket är viktigt för att vår verksamhet ska kunna bedrivas på ett effektivt sätt med en positiv arbetsmiljö för ledare och spelare.

Det är en relativt ny titel som har en lång väg att gå innan vi överväger den igen. Vi har haft ett mycket bra samarbete med laget och spelarna med Linus 'HockeyProfessorn' Forsberg i spetsen, och vi är ledsna över att se dem lämna oss.

– Lars Andersson, CEO