FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Tuff avslutning väntar i sommarens upplaga av NLC

Tuff avslutning väntar i sommarens upplaga av NLC

Med bara två matcher kvar och en sistaplats med resultat 0-8 behöver vi minst tre segrar av fyra om vi ska ha en chans att undvika nedflyttning till division 5 nästa säsong.

Efter att spelartruppen ändrades kraftigt innan säsongsstart har det varit svårt att få tid för träning och lagdynamik. Med andra ord är det inte optimalt med tanke på omständigheterna.

Vi hoppas fortfarande att söndagens möte mot Karolinerna White (SE) ska fungera som en språngbräda inför den sista matchen. Karolinerna White ligger för närvarande på näst sista plats med ett facit på 2 vinster och 6 förluster. Detta innebär en delad sista plats och avgörandet kommer att ske i säsongens sista match om vi vinner med två matcher imorgon.

Ny streamingtjänst

Vi kommer också att sända matchen via en ny streamingtjänst. Den har tidigare varit inriktad på mer konventionella sporter. För att se matcherna måste du betala en engångsavgift eller prenumerera på tjänsten. Om du väljer att stödja våra direktsändningar via den här tjänsten kommer merparten av pengarna att gå tillbaka till vår organisation. Matchen kommer även att visas i vår PLAY-tjänst som tidigare.

10%

Rabatt på din första beställning!

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.