FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Säsongsrapport SECSGO Regionserien

Med 7 spelade matcher sedan i början av september återstår drygt hälften i höstens SECSGO Regionserien Väst. Tyvärr har 3 lag lämnat serien (awpmainx2, Skyline Gaming samt Whalers). Här ser vi i Carlstad Kings behovet av att få in fler organisationer med en seriös agenda i SECSGO. För att säkra kontinuerlighet och ge divisionerna en större proffsighetsstämpel.

Serieresultatet så här långt – goda chanser att nå slutspel

Seriepremiären spelades mot CaZa (Overpass: 16 – 11) den 5:e september, vilka sedan gick över till att tävla i region öst. Följt av en matchdag med dubbelmöte där vi tog en klar vinst mot KarlssonsAngels (Inferno: 16– 7) men fick det desto svårare i den andra matchen för kvällen mot Dekadansen (Inferno: 11 – 16). Branda Mandlar där vi med förtroende spelade till oss ytterligare 3 poäng (Overpass: 16 – 11).

GoodFellas är ett av de tuffare lagen att möta och tippas som ett av favoritlagen i serien. Vi hade trots det förväntat oss att kunna bjuda upp mer än vad vi gjorde, matchen slutade med en riktigt tung förlust  2 – 16 på Overpass.

Ella Elle L A är även de ett minst sagt skickligt lag med ett antal starka namn i sin laguppställning, men vi lyckades åtminstone spela in några rundor. Dessutom innehöll matchen några färgstarka prestationer från bland annat Alexander ”1frasse” Drotz Fransén. Slutresultat 4 – 16 på Overpass. Som andra match och avslutning på kvällen mötte vi Tones and I på Inferno, där vi efter jämna steg under större delen av matchen avslutade på ett bra sätt med 16 – 11.

Andra halvan av Regionserien

Möjligheterna att nå slutspelet ser än så länge goda ut. Men vi behöver hålla en bra och kontinuerlig prestation under resten av höstens matcher.

Planerade matcher under oktober och november finns att tillgå genom vår CS:GO-sektion eller SECSGO:s egen hemsida, där även samtliga lags planerade och spelade matcher finns.

Utöver planerade sändningar av SECSGO eller någon communitycasters kommer vi sända matcher via vår PLAY-tjänst. Dessutom kommer måndagsmatcherna att kommenteras av ingen mindre än Emilijan Vuletici.

Intervjuer och highlights.

Vi kommer under hösten att lansera intervjuer och andra highlights i form av innehåll som exklusivt görs tillgängliga för medlemmar i supporterklubben Carlstad Royals. Håll ett öga på öppnandet av medlemskapsregistreringen!