FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Säsongsavslutning i Svenska Onlineligan #SOLS6

Vår första säsong i Svenska Onlineligan (SOL) avslutades i söndags. En av matcherna mot Vibe Check Gaming (VCB) sändes på den officiella SOL-twitchkanalen. För att ha en chans att nå slutspelsplats krävdes två vinster, men där vi fick se oss besegrade mot en stark motståndare. Slutsresultatet 0 – 2 till VCG.

Genom säsongen har det varit en jämn grupp där marginalerna varit små, och med en så kort säsong som SOL har åtgärder på djupet varit svåra för oss att utföra. Stundtals har prestationen varit på en hög nivå, men den kontinuerlighet vi letat efter har tyvärr uteblivit. Vi avslutar på en 7:e plats i Division 2A – med 5 vunna och 9 förlorade matcher. Målet för säsongen var att nå en slutspelsplats.

Nu går vi in i en period med tid för reflektioner, analyser och planering. Då detta är första säsongen med nuvarande laguppställning tar vi med oss mycket erfarenheter inför framtiden. I dagsläget är inga ändringar i laget planerat.

Vi vill tacka alla som stöttat oss i våra livesändningar, och vi hoppas givetvis att ni återvänder när säsongen för League of Legends kör igång igen!