FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

ECL Lite och nya värvningar i eNHL

Spelar i ECL Lite.

Carlstad Kings blev uppflyttade till ECL Lite inför stundande säsong i eNHL (NHL'22) som organiseras av SportsGamer.gg. Avslutningen på vinterns säsong i ECL Core fick ett abrupt slut med förlust i andra omgången av slutspelet, vilket innebar att chansen till uppflyttning var liten. Men på grund av lagets prestation under gruppspelet och att ett antal lag tackat nej till sina platser är det nu klart att laget kommer spela i ECL Lite.

Värvningar på flera positioner.

Ett antal värvningar har gjorts under försäsongen. Då Oliver 'Pappeen' Papmehl-Dufay, Lukas 'Gudinge' Gudinge, Jesper 'Mellanspel' Johansson samt Niklas 'Nikbacker' Bäcker lämnat har truppen förstärkts med en rad intressanta spelare.

Tillsammans med förra säsongens Linus 'HockeyProfessorn' Forsberg (C), Toni 'Taaninen' Laihinen (LD) och Alexander 'Therozz94' Axelsson (MV) hittar vi Olof 'Hockeyulle' Strandberg på vänsterkanten och Tobias 'Pettersson_19' Pettersson på höger. Olof Strandberg, som senast spelade för HV71, har en härlig kreativitet i sitt spel. Tillsammans med Tobias Pettersson, som även han är en högst kreativ spelare, ser vi en större potential för laget än förra säsongen.

På backsidan förstärker norrländska Daniel 'Haligax' Norgren. En stabil back med både defensiva och offensiva kvalitéer.

Vi har lagt mycket tid på att hitta de rätta värvningarna inför den här säsongen. Och jag kan säga redan nu att det laget vi arbetat fram är ett lag som dels kommer vara otroligt kul att titta på, och som har potential att dominera i sin grupp.

– Lars Andersson, Manager

Om du vill veta mer om just eNHL-laget rekommenderar vi att ni besöker HockeyProfessorns YouTube-kanal. I sitt senaste avsnitt pratar han om Carlstad Kings-laget och vad det innebär att ha en organisation i ryggen.

[embedpress]https://www.youtube.com/watch?v=TQp9ZYdehTc&t=819s[/embedpress]