FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Livesändningar blir premiumtjänst

Klubbens livestreams kommer inte längre att sändas via streamingtjänster från tredje part.

Twitch har under lång tid varit den primära plattformen för klubben. Men på grund av ändrade streamingvillkor och plattformens dåliga åtgärder mot användare som trakasserar och hotar, har klubben beslutat att inte fortsätta stödja plattformen.

Istället kommer alla sändningar att finnas tillgängliga som en premiumtjänst via klubbens webbplats, där kostnaden för att titta på livestreams (matcher, intervjuer etc.) inte är högre än den månatliga prenumerationsavgiften på Twitch. Dessutom kommer 100% av abonnemangsintäkterna att gå till att förbättra klubbens verksamhet!

De som väljer ett av de högre prenumerationsalternativen kommer att få tillgång till ytterligare premiumtjänster, som att kunna titta på livesändningar på begäran, lyssna på exklusiva avsnitt av klubbens podcast, köpa rabatterade produkter från butiken och mycket mer

 

LIVESÄNDNINGAR FRÅN ESPORTAKADEMIN

Direktsändningar från esportsakademin är planerade att streamas. Den nya premiumtjänsten kommer att göra det enkelt för familjer och vänner att följa aktiviteterna och samtidigt elimineras exponeringen för oreglerad reklam och potentiellt skadligt innehåll från andra plattformar.