FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

League of Legends: NLC Sommar 2022

NLC Summer Split – Deltar i Division 4.

Det är dags för The Northern League of Legends Championship's sommarupplaga där vi tävlar i Division 4, Grupp 1 tillsammans med lagen Regem Blue (SE), Karolinerna White (SE), Connecting Esports (EU), FE Munin (DK), 5Monkeys (PT) och Herning Esport (DK).

Söndagen den 19 juni kommer den första matchen att äga rum, med Connecting Esports (EU) som motståndare. Resten av säsongens matcher kommer att spelas på söndagar vid samma tid.

Vi kommer naturligtvis att sända premiären på vår twitch-kanal!

I morgon kommer vi att få se många nya ansikten, eftersom många som tidigare varit reserver kommer att debutera. Men vi kommer också att få se några spelare som deltog i förra säsongen av NLC och hoppas att de kan ta kommandot tack vare sin tidigare erfarenhet. Den nuvarande truppen består numer helt och hållet av svenska spelare.

[stm_players_carousel title=”Laguppställning” player_list=”1866″ player_image_size=”medium”]

ESEA Open – Utslagna ur slutspel och kval.

Tyvärr mötte vårt CS:GO-lag starkt motstånd under ESEA Open-slutspelets första omgång i söndags. Trots att vi var seedade på plats 76 bjöd våra motståndare i Somalia Gaming Friend (seedade på plats 181) på en tuff BO3.

Karta

Summering

Resultat

Vi hade en trög start, men när ställningen var 1-7 för våra motståndare på Dust 2 började vi gradvis komma in i matchen. Det såg dock svårt ut för oss att komma till avslut med ställningen 15-8.

Kvällens andra karta, Ancient, var motståndarnas rakt igenom. Vi kunde vinna några rundor på den röda sidan och fortsätta vår reducering på den blå, men det räckte inte för en comeback.

Den sista kartan var Inferno, där vi började på den röda sidan. Vi var jämna fram till sidbytet, då vår motståndare kunde stänga av oss helt och hållet. Vi kunde inte återhämta oss och blev därmed utslagna från ESEA:s vårsäsong.

Sommarsäsongen är över och det är dags för en välförtjänt vila före höstens tävlingar, däribland SECSGO Regionserien Väst. Under sommaren väntas också ett antal nyförvärv!

Om du missade någon av våra direktsändningar kan du se dem igen i  PLAY-tjänsten.

10%

Rabatt på din första beställning!

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.