FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Fortsatt förtroende inför Elitserien

Laguppställningen för Elitserien kommer att förbli oförändrad!

Efter noggranna utvärderingar, diskussioner och spelarkonsultationer har klubben beslutat att behålla förtroendet för de nuvarande spelarna. Det är samma lag som ledde klubben till framgång under den föregående vårsäsongen, och deras kontrakt har förlängts till slutet av året, med möjlighet till ytterligare förlängning om höstsäsongen skjuts upp.

Säsongsstart i Counter-Strike 2?

Det finns för närvarande inget officiellt tillkännagivande om startdatum för säsongen, och det råder stor osäkerhet kring lanseringen av Counter-Strike 2 (enligt counter-strike.net sker lanseringen i sommar). Medan alla hoppas att säsongen kommer att spelas i Counter-Strike 2, har SECSGO ännu inte släppt några officiella beslut.

Under försäsongen kommer laget att prioritera att fortsätta bygga en stark lagkemi. Detta kommer att vara avgörande om matcherna spelas i Counter-Strike 2 och om det finns begränsad tid för taktiska förberedelser. Med lagets befintliga individuella erfarenhet och starka kemi är klubben optimistisk om en framgångsrik debutsäsong i Sveriges främsta Counter-Strike-liga.

Klubben rekryterar en huvudtränare

Klubben söker för närvarande en huvudtränare och planerar att publicera en rekryteringsannons under sommaren. Eftersom klubben strävar efter att uppnå högre ambitioner finns behovet av en mer omfattande fördelning av ansvar och resurser.