FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Färjestad vinnare av eSHL 2023

Den 10e mars gick finalen i eSHL Säsong 4 av stapeln i Space Arena, Stockholm.

Efter en minst sagt svajig säsong klarade Färjestad ändå ta sig vidare till slutspel, och där skrälldes det ordentligt. Med vinst i åttondelsfinalen mot Örebro väntade Frölunda, det lag som presterat absolut bäst i grundserien. Men här visade Färjestad att potentialen finns, och vi kunde slå ut favoriterna.

I semifinal väntade Malmö, vilken också blev en rysare med ett soloavgörande från Eken på övertid i tredje och avgörande matchen.

Vid finalen i Stockholm hade vi Linus “HockeyProfessorn” Forsberg på plats från Carlstad Kings. Linus har under både eSHL-säsongen och ECL Elite-säsongen varit lagledare och coach, men även stand-in vid ett antal tillfällen. Vi har tillsammans med Färjestad Esports spelare hittat vägar och lösningar på hur vi på bästa sätt kan nå den otroliga potential som laget har. Och resultatet ser vi nu med facit i hand!

Carlstad Kings är stolta över att ha varit en del av utvecklingen av Färjestad BK's esportlag under våren, och vi hoppas på ett fortsatt förtroende. Nu är säsongen över och spelarna har en välförtjänt ledighet!

10%

Rabatt på din första beställning!

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.