FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Dags för SECSGO Regionserieslutspel

Vintern är nära, och det betyder att det är säsongsavslutning i SECSGO Regionserien!

Sedan säsongsstarten i början av september har vi spelat totalt 17 matcher (av 22, där 5 varit WO). Vi har presterat mycket bra med tanke på hur lite tid laget kunnat lägga på träning och förberedelser.

Vi har inte riktigt nått upp till nivån för att nå den absoluta toppen i tabellen, där Ella Elle LA förvånade många genom att gå om Goodfellas i slutspurten och knipa den direktkvalificerande uppflyttningsplatsen. Men vi tar ändå en hedersam plats som 3:e bästa lag i region väst.

Nu väntar Regionslutspel med start den 5:e december kl 19.00 svensk tid. I kvartsfinalen står DuttDutt för motståndet. Laget kommer från region nord, där de avslutade grundserien på en 4:e plats med 15 vinster och 6 förluster.

För att nå chansen att kvala till Elitserien krävs att vi spelar på topp och kan behålla fokus, då varje möte är en match i “bäst av 3”. Vid vinst mot DuttDutt väntar vinnaren mellan Northern Star Gaming (region öst) och Rulletub (region nord) i semifinal.

Vi hoppas givetvis att ni vill följa oss under slutspelet och stötta spelarna! Vi kommer sända alla matcher som inte sänds på den officiella SECSGO twitchkanalen.

10%

Rabatt på din första beställning!

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.