FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

CSGO: Rekrytering och säsongsavslut

Avslutning på säsongen.

Vårt CS:GO-lag avslutade grundserien i ESEA Open i onsdags. Med 9 segrar och 5 förluster har vårt lag placerat sig på plats 83 bland alla konkurrenter. Många lag har dock fortfarande matcher kvar i grundserien innan den avslutas den 12 juni. Som ett resultat av detta kommer ställningen sannolikt att ändras, men vi är säkrade en plats i slutspelet.

Den första omgången kommer att äga rum torsdagen den 16 juni. Spelschemat kommer att offentliggöras först när den ordinarie säsongen är avslutad.

Gr1p3n och JEFFSSON lämnar.

David ‘Gr1p3n' Olsson och Jeff ‘Jeffsson' Karlsson som har varit med i CS:GO-laget sedan starten 2021 kommer att lämna organisationen i slutet av sommaren. Carlstad Kings tackar dem för deras tid och insats och önskar dem båda lycka till i framtiden.

Vi är förstås intresserade av både Jeffs och Davids tankar.

“Ni har ju varit med ända från starten av laget sommaren 2021. Hur har tiden varit, vad tar ni med er och vad är era planer för framtiden?”

Tiden har varit VÄLDIGT lärorik för mig och jag har växt som människa enormt mycket, jag har haft jätteskoj och skaffat minnen för livet och jag kommer ta med mig allt jag har lärt mig. Det är så pass mycket så jag vet inte var jag ska börja! Mina planer för framtiden är att jag ska ge allt i skolan och bli klar med den och börja gymma igen.

– Jeff ‘JEFFSSON' Karlsson

Det har varit väldigt roligt måste jag säga. Tiden har även varit lärorik och jag har även fått äran att lära känna flertalet personer i laget och organisationen. Så det är mycket positivt jag tar med mig in i framtiden. Bland annat hur man styr upp en grupp och försöker hitta lösningar för att jobba så effektivt som möjligt mot det gemensamma målet vi hade. Att få känna på mental coachning hjälpte även en hel del för mitt spelande, så dom bitarna kommer jag även ta med mig för att styrka mig själv som person.

Planerna för framtiden är inte helt klara. Men det kommer ligga mer fokus på min karriär som ingenjör och förhoppningarna ligger på att jobba utomlands inom några år, som jag länge drömt om. Jag kommer även rikta fritiden mot träning istället för spelande, då jag har en del mål som jag även vill uppnå på den fronten. Jag vill passa på att tacka alla som varit inblandande på något sätt i min tid hos Carlstad, det har varit guld värt. Vill även önska er all lycka i framtiden!

– David ‘Gr1p3n' Olsson

Vi har börjat rekrytera ersättare och tar fortfarande emot ansökningar kontinuerligt. Är du intresserad? Kontakta oss via vårt kontaktformulär, sociala medier eller discord.

Vad vi kan erbjuda dig som är dedikerad att lägga den tid som krävs för att nå dina mål.

  • Mental Rådgivning
  • Personlig Träningsschema
  • Personlig Kostrådgivning
  • Struktur / Rutiner / Målsättning
  • Marknadsföring
  • Streaming
  • En fantastisk framtid

Och mer!

10%

Rabatt på din första beställning!

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.