FÖLJ OSS:

Carlstad Kings Esports Club

Åberg kliver av som lagledare

Theodore Åberg kliver av sin position som lagledare för klubbens Counter-Strike Herr A-lag efter knappt 3 månader i rollen. Detta har blivit klart efter att han meddelat att han inte längre har möjlighet att fullfölja sina åtaganden på grund av sjukdom i familjen.

Åberg kom in i början av sommaren och hade precis inlett försäsongen för laget innan den tråkiga nyheten kom.

Klubben har nu, i samråd med Åberg, sagt upp hans kontrakt med omedelbar verkan, för att ge honom full möjlighet att fokusera helt på sin familj. Ledare och spelare har uttryckt sin tacksamhet för hans arbete och tid i klubben.

Tyvärr ser vi att Theodore lämnar, vilket vi alla naturligtvis tycker är otroligt tråkigt. Men familjen går före allt annat, vilket gjorde vårt beslut att säga upp hans kontrakt med omedelbar verkan enkelt. Theodore har mycket bra värderingar och arbetssätt, som följt klubbens egen vision till punkt och pricka. Nu går vi in i en ny rekryteringsfas, där vi hoppas kunna hitta en ersättare innan höstsäsongen drar igång!

– Lars Andersson, Sportchef

Klubben tappar nu en duktig lagledare och går in i en ny rekryteringsprocess. Är du intresserad av att vara Manager i en välstrukturerad organisation? Skicka in din ansökan via vår nya rekryteringsida.