FÖLJ OSS:

G a m e s

HÅLL DIG UPPDATERAD

MATCHER & RESULTAT

CKS
vs
PMB
lol
Svenska onlineligan div 2a
2 april 2023, 18:30
LOL
vs
CKS
CS:GO
SECSGO Regionserie Väst
2 april 2023, 20:00
CKS
vs
DEK
CS:GO
SECSGO Regionserie Väst
3 april 2023, 20:00

Barn & Ungdomar

Vårt uppdrag är att bli grunden för gräsrots-esporttillväxt i Värmland – och snart blir det verklighet! På Carlstad Esports Academy är vi mycket engagerade i att se till att barn och ungdomar från alla bakgrunder känner sig accepterade. För att se till att unga esportspelare trivs och utvecklas är det viktigt att ge dem vägledning för att odla sunda värderingar.

Samarbete

Är du ett lokalt företag eller en lokal organisation som vill veta mer om fördelarna med att samarbeta med esport, en av de mest snabbväxande sporterna i världen? Om så är fallet är vi här för att ge dig kunskap och insikt om hur ditt företag kan dra nytta av att samarbeta med oss. Är du intresserad av att utforska denna möjlighet ytterligare? Kontakta oss idag!

Event

Vår passion för esport är djup och vi är alltid angelägna om att dela med oss av våra kunskaper. Vi har stolt delat med oss av esportens anda vid olika evenemang i Värmland. Om du vill att vi ska vara en del av ditt evenemang eller din föreläsning, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär!

Bli en del av

Carlstad Royals Supporterklubb

Bli medlem
S A M A R B E T E

Carlstad Kings i betalt

Samarbete